Click...Click

Click Here

Tuesday, August 17, 2010

KAYAP ohhhh KAYAP

Kami HUSBAND & WIFE naik KAYAP....menakjubkan...haha...doktor ckp belum ada kes macam ni :-)...mb disebabkan antibodi ibu mengandung lemah...senang dapat jangkitan...


My husband jadi kat leher















Disebabkan penyakit kayap ni MC 3 hari...tambah cuti sabtu ahad dapat la cuti 5 hari...Esk dah mula keje...malasnyaaa :-(

Disebabkan kayap ini juga kami balik kg secara mengejut untuk berubat...berubat dengan bomoh kg baru kayap kering...bomoh jampi bedak sejuk & sirih...kitaorg kena makan sirih 2 & sapu bedak sejuk pada kayap sampai la kayap btl2 sembuh...Alhamdulillah...2 hari jer kayap dah kering...pedih & gatal2 dh hilang...mkn ubat2 klinik 2 hari kayap mcm tu jer...bertahan...tak sembuh & tak melarat...akhirnya dengan bomoh kg baru ok...So, maknanya...ubat2 tradisional masih relevent skrg ni...bukan masih bahkan sangat relevent lagi sekarang

Disebabkan kayap ini dapat menikmati berbuka puasa & sahur di kg (1st time kat umah mertua)syoookkkk...dapat berkumpul & berbuka ramai2...kat sini ber2 jer la time berbuka....maknanya...ada rahmat disebalik penyakit ini...

No comments:

Post a Comment