Click...Click

Click Here

Wednesday, August 11, 2010

Jualan Gudang Barangan Pureen & Restoran Istana Bamboo

Sabtu lepas...selepas balik dari Labu N9, kami ke jualan gudang barangan baby pureen di PJ...Mdeq & Azan joint sekali...sama2 b'shopping barangan untuk baby :-)...sakan shopping...hampir semua keperluan baby baru lahir ada di situ...nama pun jualan gudang barangan baby pureen :-)...tp terpaksa bersesak2...ramai giler manusia bershopping...maklumlah jualan mcm ni memang jarang ada...tambahan lagi harganya sangatla murah...boleh jimat 60-70 % setelah dicompare dgn harga biasa di shopping complex...kiranya ni pun rezeki baby jugak nak dapat barang2 baby dengan harga lebih murah...memang berbaloilah kitaorg x shopping keperluan baby dari awal...sekali terus beli semua kat sini...leh jimat banyak...ada a few things je lg tinggal nk beli...seronok shoping barang2 baby :-)...satu jer gambar sempat snap kat situ...namapun sakan shopping...x sempat nk bergambar :-)





Malamnya pulak kitaorg ada celebrate birthday my aunty kat Restoran Istana Bamboo...Nice place...makanan ok la...tp services lambat...agaknya ramai sangat customer...sampai x terlayan...lepak kat situ lama jgk...pkl 11 lebih baru balik...sampai shah alam dah pkl 12 mlm...fuhhhh...letih bangat hari tu....














No comments:

Post a Comment