Click...Click

Click Here

Friday, July 16, 2010

Perpindahan Workstation

Petang rabu lalu...kami staf BPB untuk Unit Perolehan Sumber Universiti & Imbangan Bahan seramai 3 org berpindah workstation ke tempat baru...x kemana pun...still dalam pejabat yg sama...ke tempat yang lebih open & ramai staf...sbbnya tempat yang lama 2 dah x sesuai untuk kitaorg...tambahan lagi untuk ibu2 mengandung...tempat lama agak tertutup dan pengaliran udara tidak bagus...selalu sangat kitaorg batuk2 n selsema bila kat situ...Tp tempat tu best, privacy & tak banyak gangguan nak wat kerja...Kat tempat baru ni baru belajar menyesuaikan diri...mmg jauh beza la nk compare ngan tempat lama...agak open, bising, ramai org lalu-lalu tengok, lebih sejuk dll...tp insayaallah...dah lama2 sket nanti...alah bisa tegal biasa la:-)

jom layan gambar2 kat bawah...tempat kerja lama & tempat kerja baru


gambar baby yg comel memghiasi dekstop PC...doa yg nur suruh amalkan pun ada aku tampal kat printer...














No comments:

Post a Comment