Click...Click

Click Here

Wednesday, July 7, 2010

CatataN IBu MengandunG

Masuk 6 bulan pregnant...Perut pun dah makin nampak...bukan makin nampak...dah ketara nampak memboyot...Hari ni 1st day pakai uniform mengandung...haha...pakai skirt & blous pregnant jer...2 pun x saiz nak cari...Nk pakai yang style jubah2 lagi la xder saiznyer...kan dah cakap...pakai baju pregnant baru org tahu kata mengandung :-)...

Disebabkan dah perasan mengandung jugak kena pindah office...duduk kat tempat baru...kat sini x sesuai untuk ibu2 mngandung...tengok la nanti bila pindahnya...Kat bahagian depan jer...so x derla jauh sangat nk ulang alik pegi toilet...

Last week pergi ckeckup bulanan macam biasa...tp suami x sempat sampai klinik dh chekcup...x sempat tunggu dia...banyak sangat urusan dia hari tu...Time tu kena minum air gula untuk test kot2 ada kencing manis...Alhamdulillah xder...semua ok2 sajer...baby pun dah 5.58gm...makin besar...berat aku pun dah naik jadi 47kg :-)...Hmmm...waktu scan agak suprise...coz baby x nak tunjuk lagi...doktor cari2 ada macam nmpak la sikit...Doktor cakap laki...Tp leh sure lagi...kita tunggu la plk next checkup...hurmmmmm...macamane nk shopping baju baby ni...tungguuuuuuuuuuuu

No comments:

Post a Comment