Click...Click

Click Here

Tuesday, July 27, 2010

AnotHer 95 DaYs To Go!!!

hari ni 26 minggu & 4 hari umur baby dalam kandungan....Alhamdulillah semua ok....cumanya dh terasa penat sangat buat satu2 kerja....kalau baring pn cepat jer lena....duduk lama2 pn leh semput sbb perut dh mula naik....yang paling mencabar time kena simpul biawak....sakit yg amat....lately mmg selalu kena....sbbnya aku lupa makan ubat calsium yg doktor bagi :-(...

paling last kena masa kat kg...ahad pagi masa nk bangun g toilet pkl 5.30pg...tersilat mengeliat jer nahas la jawabnyer..huhu...sakit yang amat...akibat dari tu la aku terpaksa MC untuk hari ni....sebabnya sakit sangat nk jalan...terasa lagi urat ni bersimpul kat betis....pastu jalan pun terhencut2 mcm org tua....mmg sakit giler...nak bangun duduk pn susah...macam tu jugak la nk sembahyang....cabaran kecik jer ni :-)...baby kat dalam baik2 jer...makin aktif menendang...kadang2 timbul perut saat dia menendang..sampai senget2 kiri kanan...aktif baby kat dalam ni :-)...nikmat sgt saat baby menendang tu...Besar kuasa Allah...

td dr just bagi ubat sapu jer...untuk legakan betis yg sakit...pil kalsium jumaat ni dia bagi...jumaat ni 30hb next checkup ngan dr...x sabo nk tunggu jumaat ni...mtk2 jumaat ni terjawab la apa yg kami nk tau :-)

No comments:

Post a Comment