Click...Click

Click Here

Saturday, June 12, 2010

World Cup 2010


mlm ni mood layan world cup :-)

1st day world cup mlm ni...hurmm...bukan minat sgt bola2 ni...td pn time separuh masa pertama lawan aku layan tdo jer...lg best...hehe...dh time rest tu kena bangun plk...husband kejut ajk mkn nasi...waaaaa...mlsnyer bangun...tgh2 syok tdo diganggu...huuuuh...

lepas jer mkn & kemas2 dapur...lepak dpn tv...konon2 sambil layan world cup :-)...smbil2 mkn kuaci ngan husband...Aikkkk...mcm best la plk game ni :-)...1st game Africa selatan lawan Maxico...comel jer tgk aksi player Africa sumbat gol & wat tarian kegembiraan pas tu...haha...terus melekat sampai habis game...Tp seri 1 sama...Aku sokong Africa mlm ni :-)...rasanya ni 1st time kot aku tgk world cup yg kiranya mengadap btl2 wpun hanya untuk separuh masa ke 2...kiranya satu kemajuan la ni...haha...kemajuan ker??? yer la...aku kan langsung x minat bola sepak dulu...dah kawen ni byk dh dpt tambah pengetahuan pasal bola sepak...2 pn sbb husband sgt fanatik bola sepak...bola...bola...bola...kdg2 bosan..huhu....mlm ni ada game lg 2.30 pg...aku nk tgk ker????husband dah tdo jap nnti nk bangun tgk wold cup...aku nnti tgk la mcmane...tp tdo lg best nti...hehe

Aku cakap kat husband...nnti kalau baby ni nanti lelaki...msti sama naik tgk bola ngan dia...Ye la dah dia asyik tgk bola jer...tambah2 lg kebetulan pegnant ni musim world cup...dia siap berangan lagi 4 tahun lagi baby ni tgk world cup 2014 ngan dia...lg 4 taun jer...x lama dah...time 2 baby dah 3 taun lebih...waaa...siap berangan...masalahnya btl ke lelaki yang kuar nnti...hahaha (Scan hari tu x nmpk lg jantina...tggu hujung bln ni plk)

Cerita pasal bola ni teringat pulak time aku masuk pertandingan futsal 2 tahun lepas untuk pasukan PPAT (Perbadanan Perpustakaan Awam Trg)sempena sukan SPASM kt Trg....hahahaha...kelakau pn ada...aku yg x tau apa pasal bola joint acara futsal...pk2 balik patut la pn kami kalah agknya...nasib la jgk simpanan jer pn..hehe...dh xder player sgt dh nk joint time 2...so layan la gambar kat bwh bersama dengan pasukan futsal aku..hahaha...kenangan tu manis byk joint sukan SPASM ni...rindu plk kt member2 PPAT


No comments:

Post a Comment