Click...Click

Click Here

Monday, June 21, 2010

Reunion Geng Sekolah Menengah

Mlm ni penyakit susah nk tdo dtg lagi...siang td dah tdo banyak...mlm ni pun pas mgrib sempat tdo lagi dah penat sgt berjalan petang tadi...makanya penyakit susah nk tdo datang lagi la tgh2 mlm ni...huhhhhhh...tension betul kalau mcm ni selalu...nnti dah la plan nk bangun sahur lagi...esok nk pose ganti ni...ada 7 hari lagi tak ganti...mintak2 ada kekuatan la bertahan sampai waktu berbuka esk..

***baby kena paham esk bonda@mama start nk ganti puasa isnin khamis...kena tahan lapar sikit...kena belajar dari sekarang...nanti2 bulan ramadan pun kita kena puasa wajib lagi untuk sebulan...xper...nanti kita sahur sama2 erk...bonda@mama mkn banyak2 untuk baby nanti erk :-)***

hurmmmm...dah bosan2 tgh2 mlm ni kita layan gambar bonda@mama reunion ngan geng2 bonda@mama kat shah alam beberapa tahun lepas...time ni x ramai yang leh joint...coz beberapa kerat jer yg ada kat area shah alam...so layan jer la picture2 nih :-)










Dalam gambar2 ni ada : aza, choh, lila, maiza, norli, zamri, mulyadi, jamal,

No comments:

Post a Comment