Click...Click

Click Here

Monday, June 14, 2010

Doa buat ALANNA


...Picture2 Alanna Qish yg sedang berjuang untuk sebuah kehidupan...


Minggu lepas sebelum bercuti kat langkawi & balik kg kat kedah...aku sempat follow blog DOA BUAT ALANNA (my BFF intan diana yg suggest bc blog ni)...sedih sgt baca blog ni...kerana terlalu menghayati x sedar meleleh air mata...dah la time tu kat ofis...huhuks...tiap2 kali baca mesti paling xpun akan bergenang air mata mengikuti kisah baby cute yang istimewa ini...Dia berjuang untuk hidup dengan penyakit yang dialaminya...

Serius...x kenal pun baby alanna ni...tp kenal melalui blog yg ditulis oleh mommynya ayu...sangat sedih membaca kisah2 alanna yang ditulis oleh ayu...maybe sebab naluri keibuan telah wujud dlm diri ini....tp sekiranya anda bukan ibu2 pun pastinya akan tersentuh jgk dengan cerita di blog tersebut....

Tup...tup...on the way balik shah alam (masa kt highway)terbaca kat facebook intan diana...dia tulis kat wall dia (salam terakhir...pelawat dari syurga)...mlmnya waktu dh rehat2 kat umah on labtop...bukak blog doa buat alanna...terbaca la entry tu...rupanya Alanna telah pergi...Pergi mengadap pencipta...sedihnya rasa...teringat2 kisah & perjuangan alanna untuk terus hidup...2 3 hari masih lagi teringat akan kesedihan tu & kisah adik Alanna...moga Allah terus bagi kekuatan untuk family alanna untuk teruskan kehidupan tanpa Alanna...walauapapun mommy & daddy Alanna dah buat yang terbaik untuk Alanna...

Yang pastinya Alanna Qish akan berbahagia di sana...sebagai bidadari syurga...& akan menolong ibu bapanya nanti di sana...Semoga roh Alanna dicucuri rahmat...amin...


No comments:

Post a Comment