Click...Click

Click Here

Saturday, June 12, 2010

Cerita pasal baby inside plk :-)





Hari ni dah minggu ke 20 pregnant(gambar kat atas 20 minggu pregnant)...kejap jer rasa...dh separuh usia bayi dalam kandungan...maksimum sampai 40 minggu kan...pejam celik pejam celik sat jer rasa :-)
mmg dunia yang sangat indah la pregnant ni...hanya org2 yg pernah mengalaminya jer tau mcmane rasanya...mmg sgt hebat...semua rasa menjadi satu...bahagia...

1st time aku btl2 confirm baby gerak2 kat dalam perut mggu lepas...tanggal 2 june 2010 :-)...confirm ada denyutan lembut kat dalam...time tu kat ofis...pas bangun tdo waktu rehat tghri :-)...syooook sgt rasanya...mmg sgt hebat ciptaan & pemberian ALLAH utk kami...seribu satu rasa aku feel time 2...skrg ni baby makin aktif kat dalam...x tau la dia bersilat ker bergendang ker ape ker...haha

Hujung bulan lepas kitaorg pergi wat checkup kat klinik panel yang tiap2 bulan kitaorg pergi...checkup mcm biasa semuanya...semuanya ok...x masalah...berat pn dah naik sket...tp mcm biasala...pg2 sblm g klinik mkn nasi lemak dulu byk2 nk bg berat naik..haha..taktik 2...so dapat la berat 45.5 kg...berat aku yg paling berat selama aku hidup ni kot...heeee....Bln ni suprise sket checkup...sbb kemungkinan nk nmpak jantina baby tu ada...coz dh msk 5 bln ni...time scan 2 baby kepit la plk...x nmpak...bijak baby x nk tunjuk lg yer...x pun baby malu ni..haha...hope hujung bln ni leh nmpak dh jantina...coz nk ready2 shopping brg baby sket2...x sabau dh nk shopping...tp x leh excited sgt...hari tu cdg nk tggu 7 bln baru nk shopping...tp xleh la...org ckp kena standby dh sket2...kot anything happen time 7 bln 2...apa2 pn semoga segala urusan dipermudahkan olehNYA...amin

No comments:

Post a Comment