Click...Click

Click Here

Tuesday, November 11, 2014

Apa Cer ???


Lama menyepi kan
macam-macam cerita ada

cerita paling best
dalam senyap-senyap
my family dah ada ahli baru
dengan erti kata lain
saya baru sahaja melahirkan baby 3 bulan yg lepas

again
baby boy
yeayyyy
dah kami ada 3 hero!!!

Monday, November 10, 2014

Bersawang Tahap Dewa




haishhhhhh
blog dah bersawang sangat dah
bersawang tahap dewa punya
di mana harus ku mulakan???

Tuesday, February 18, 2014

Cerita Merapu

Lama x menulis 
nak menulis
tapi xder idea nak tulis aper
ketandusan idea
huhu

keje kat ofis menimbun-nimbun
memang sentiasa ada keje
lately terasa semakin x heaven
lunch hour pun duk melekat depan PC jer
x yah citer pasal kejer ofiss laaa
serabut!
banyak benda x settled
sakit kepala

anak-anak makin banyak ragam
si abang dengan macam-macam ragam peliknya
si adik dengan makin  banyak keletahnya
sekejap jer masa berlalu
abang dah 3 tahun 4 bulan
adik pulak lagi beberapa hari nak masuk setahun

nafsu makan aku mmg agak mengadalah sekarang ni
asyik-asyik lapar jer
huhu
ehhh..tetiba
nafsu makan!!!

Thursday, October 24, 2013

Status shaklee


Lately aku selalu up status pasal shaklee kat fb n intag aku...gambar ni status terbaru aku kt fb n instag malam ni...(@_@)

Alhamdulillah...sejak jd independent distributor shaklee...order sentiasa ada...rezeki anak-anak...lagipun bukan apa...suplement shaklee ni memang tengah hangat sekarang ni...sana-sini lau sebut shaklee orang tau...balik kampung baru ni pun makcik2 kat kampung tau...

So...manalah tau kot2 ada silent reader or kwn2 blogger teringin nak mencuba shaklee...jangan segan contact sayer yer...lagi satu shaklee ni sesuai untuk semua peringkat umur

Call/sms/wassup

014-5080523


P/s : eleh...macam la blog ko meletops sgt ada silent reader...haha





Ammar : 1st time makan solid food

Hai...
Lewat mlm bersiaran update blog...Eh dah awal pagi laaa...2 am...

Entry pendek untuk kenang-kenangan...

Tengok mimik muka ammar yg mcm2 tu...ni waktu 1st time aku bagi dia makan solid food...puri carrot...seawal usia 6 bulan aku ajar dia makan...

Macam2 aksi...macam kena paksa pun ada...utk 1st time habis jugak 2 sudu besar...dia suka sebenarnya...sampai hari ni aku masih bekalkan puri utk ammar ke rumah baby sitter...