Click...Click

Click Here

Tuesday, February 18, 2014

Cerita Merapu

Lama x menulis 
nak menulis
tapi xder idea nak tulis aper
ketandusan idea
huhu

keje kat ofis menimbun-nimbun
memang sentiasa ada keje
lately terasa semakin x heaven
lunch hour pun duk melekat depan PC jer
x yah citer pasal kejer ofiss laaa
serabut!
banyak benda x settled
sakit kepala

anak-anak makin banyak ragam
si abang dengan macam-macam ragam peliknya
si adik dengan makin  banyak keletahnya
sekejap jer masa berlalu
abang dah 3 tahun 4 bulan
adik pulak lagi beberapa hari nak masuk setahun

nafsu makan aku mmg agak mengadalah sekarang ni
asyik-asyik lapar jer
huhu
ehhh..tetiba
nafsu makan!!!

Thursday, October 24, 2013

Status shaklee


Lately aku selalu up status pasal shaklee kat fb n intag aku...gambar ni status terbaru aku kt fb n instag malam ni...(@_@)

Alhamdulillah...sejak jd independent distributor shaklee...order sentiasa ada...rezeki anak-anak...lagipun bukan apa...suplement shaklee ni memang tengah hangat sekarang ni...sana-sini lau sebut shaklee orang tau...balik kampung baru ni pun makcik2 kat kampung tau...

So...manalah tau kot2 ada silent reader or kwn2 blogger teringin nak mencuba shaklee...jangan segan contact sayer yer...lagi satu shaklee ni sesuai untuk semua peringkat umur

Call/sms/wassup

014-5080523


P/s : eleh...macam la blog ko meletops sgt ada silent reader...haha





Ammar : 1st time makan solid food

Hai...
Lewat mlm bersiaran update blog...Eh dah awal pagi laaa...2 am...

Entry pendek untuk kenang-kenangan...

Tengok mimik muka ammar yg mcm2 tu...ni waktu 1st time aku bagi dia makan solid food...puri carrot...seawal usia 6 bulan aku ajar dia makan...

Macam2 aksi...macam kena paksa pun ada...utk 1st time habis jugak 2 sudu besar...dia suka sebenarnya...sampai hari ni aku masih bekalkan puri utk ammar ke rumah baby sitter...

Wednesday, October 9, 2013

Rezeki Ammar


Alhamdulillah
Rezeki ammar utk sesi pertama tadi

Susu makin pekat & banyak sejak amalkan set penyusuan SHAKLEE
Saya ambik basic set jer
ESP + ALFAFA

Nak tau lebih info pasal shaklee
Leh tanya saya yer

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE
Id no 910934

(@_@)

Sunday, October 6, 2013

my lazy sunday


Happy weekend semua

Now landing time ngan anak2

Hari ni cuti masak
Pagi tadi en suami beli tapau banyak sangat
Leh wat makan tengahari
Suker (^_^)

Tengok bakul kain setambun tu
Dah selamat dikerjakan pagi tadi
Senang hati bakul dah kosong
Lau x nak kuar pn x senang selagi x disetlekan

Sebab apa???
Bab2 lipat, susun & hangerkan baju
Memang tugasan seminggu sekali
Weekend jer
Weekdays memang x sempat

Dua hari sekali basuh baju
Dah angkat
Timbun jer dalam bakul
Macam tu la rupanya